Om oss

Tamoline Finland Oy är ett företag som specialiserat sig pa handeln med tekniska produkter. Vart produkturval omfattar förutom bett och klingor för byggnads- och snickeriindustrin, ett stort urval optiska och elektroniska mätinstrument och laserverktyg samt maskiner och anordningar för industri-, byggnads-, sanerings-, jordbyggnads- och lantmäteribranschen samt för metallindustrin.

Vår service och vårt lager verkar i samma lokaler som administrationen med goda trafikförbindelser i Veromies i Vanda. Vi servar alla mätinstrument oberoende av märke och typ, garantireparationer utför vi endast för sådana mätinstrument som vi själva har sålt.

Vårt företag har export, förutom till Finland, också till Sverige, Norge, Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Tyskland och Tjeckien.

Vårt mål är att vara toppförsäljare för tekniska produkter och vi satsar kraftigt på att finna det bästa förhållandet pris-kvalitet för våra produkter för att kunna betjäna våra kunder så bra som möjligt. Hos vårt verksamhetsställe i Helsingfors betjänas Ni av 14 personer och därtill har företaget säljrepresentanter, förutom i Finland, i Sverige, Norge och Ryssland.