TAMO KIVIPORANTERÄ SDS-MAX 12/340 MM

Tarkkuutta, tehokkuutta ja monipuolisuutta betonin ja kiven poraukseen

Siirry muihin versioihin
Tarkkuutta SDS-Max nelileikkuisella poranterällä. Suunniteltu erilaisiin betonin ja kiven porauksiin ja siinä on pölynpoistava kaksoispyörre, joka takaa puhtaan ja tehokkaan porauksen. Soveltuvat kaikkiin SDS-max poravasaroihin.
Artikkelinumero: 030001
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Koe ylivertainen suorituskyky Tamo SDS-Max nelileikkuisella poranterällä, joka on suunniteltu erityisesti ammattitasoisiin rakennus- ja porausprojekteihin. Ainutlaatuisella neljän leikkaavan reunan kärjellä se takaa tasaiset ja tarkat leikkaukset erilaisissa betonilaaduissa ja kivimateriaaleissa, tarjoten optimaalisen hallinnan ja kestävyyden. Tamo SDS-Max nelileikkuinen poranterä on varustettu innovatiivisella kaksoispyörrekierrekuvioisella muotoilulla, joka tehostaa leikkauspölyn poistoa, pitäen työympäristön puhtaana ja lisäten porauksen tehokkuutta estämällä pölyn tukkeutumista. Tämä muotoilu johtaa nopeampaan poraamiseen ja sujuvaan, keskeytymättömään työskentelyyn. Tamo SDS-Max nelileukkuinen poranterä takaa sen yhteensopivuuden kaikkien SDS-Max-varustettujen poravasaroiden kanssa, mahdollistaen sen käytön laajan valikoiman työkalujen kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi jokaisessa projektissa. Tamo SDS-Max Nelileikkuinen poranterä tarkoittaa sijoittamista johdonmukaiseen, korkeatehoiseen ja ammattitasoiseen poraukseen.

Tekniset tiedot:

Halkaisija:
12 mm
Kokonaispituus:
340 mm
Työskentelypituus:
200 mm

Muut versiot

  • Afbeelding voor TAMO KIVIPORANTERÄ SDS-MAX

    TAMO KIVIPORANTERÄ SDS-MAX

    Tarkkuutta SDS-Max nelileikkuisella poranterällä. Suunniteltu erilaisiin betonin ja kiven porauksiin ja siinä on pölynpoistava kaksoispyörre, joka takaa puhtaan ja tehokkaan porauksen.

    Tuote
    Kuvaus
    Halkaisija
    Kokonaispituus
    Työskentelypituus