TAMO PYÖRÖSAHANTERÄ 165X40TX20MM METALLILLE

Metalliterä – akkupyörösahoille

Siirry muihin versioihin
Terä tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä ja tarkkuutta metallin leikkaamiseen. Tämä laadukas pyörösahanterä on suunniteltu erityisesti metallille, ja sen 40 hammasta takaavat saumattoman leikkauskokemuksen.
Artikkelinumero: 042003
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Tämä huippuluokan pyörösahanterä tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja tarkkuutta metallimateriaalien leikkaamiseen. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, tämä terä tekee metallitöistäsi vaivattomampia ja saumattomampia kuin koskaan ennen.

Laadukkaasti suunniteltu erityisesti metallille, Tamo pyörösahanterä takaa tehokkaan ja vaivattoman leikkauskokemuksen. Terän 40 hammasta takaavat tarkan ja siistin leikkuujäljen, joka tekee metallitöistäsi ammattimaisempia.

Terän halkaisija on 165 mm, ja keskiöreikä on 20 mm, mikä tekee siitä sopivan moniin eri pyörösahoihin. Lisäksi tuotepakkaukseen sisältyy pienennysrengas 16 mm, joka tarjoaa entistäkin paremman yhteensopivuuden erilaisten sahojen kanssa. Terän rungon halkaisija on 1,8 mm, mikä tekee siitä vakaan ja kestävän jatkuvassa käytössä.

Tämä pyörösahanterä soveltuu erinomaisesti erilaisten metallimateriaalien leikkaamiseen. Pehmeä teräs, metalliputket (halkaisija alle 50 mm), metallilevyt (paksuus alle 5 mm) ja raudaton metalli ovat vain muutamia esimerkkejä materiaaleista, jotka tämä terä leikkaa tehokkaasti ja tarkasti.

Tamo pyörösahanterä on ehdoton valinta ammattilaisille ja vaativiin metallitöihin. Sen korkea kovuus ja kestävyys takaavat pitkän käyttöiän ja erinomaisen suorituskyvyn, oli kyseessä sitten pieniä tai suuria metalliprojekteja.

Muut versiot

  • Afbeelding voor TAMO PYÖRÖSAHANTERÄ METALLILLE

    TAMO PYÖRÖSAHANTERÄ METALLILLE

    Laadukkaat pyörösahanterät metallille tarjoavat tarkkuutta ja kestävyyttä metallintyöstöön. Valikoimassa eri halkaisijat ja hammastukset eri tarpeisiin.

    Tuote
    Kuvaus