TAMO FA402

Pyörivä laser

Tamo FA402 on ammattikäyttöön tarkoitettu huipputarkka automaattisella tasauksella varustettu pyörivä laser. Monipuoliset lasertoiminnot: pistetoiminto, skannaus, pyörintä, pyörintänopeuden säätö, suorakulma ja kallistus. Laseria voidaan käyttää vaaka- ja pystysuuntaiseen mittaukseen. Vaakasuuntainen mittaus sopii hyvin esimerkiksi korkojen, kaatojen ja korkeuksien tarkkaan mittaukseen. Pystysuuntainen mittaus sopii esimerkiksi seinien ja laatoituksien pystysuoruuden tarkistamiseen. FA402 on tarkka ja helppokäyttöinen. Soveltuu sisä- sekä ulkokäyttöön. Pyörivä laserpää on suojattu kolhuilta. Laserin säteen väri on punainen. Laserin käyttösäde on vastaanottimella 200 metriä. Vastaanottimella näin ollen toiminta-alue on 400 metriä.

Pakkauksen sisältö:
Laseryksikkö, vastaanotin pidikkeellä, kauko-ohjain, seinäkiinnitys, kohdelevy, laserlasit, ladattavat akut ja laturi, käyttöopas, muovinenkotelo.

Artikkelinumero: 110097
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Tamo FA402 ammattikäyttöön tarkoitettu huipputarkka pyörivä laser punaisella säteellä. Laite on varustettu automaattisella tasauksella. FA402 sopii esimerkiksi korkeuksien, yhdensuuntaisuuksien ja kallistusten tarkkaan siirtämiseen pitkillä etäisyyksillä. Lasertoiminnot: pistetoiminto, skannaus, pyörintä, kallistus. Laitteessa on kuljetuslukko -toiminto suojaamassa laitetta kuljetuksen aikana, sekä Tilt -toiminto, joka pysäyttää laserin pyörimisen laitteen liikahtaessa. Kauko-ohjaimella pyörivän laserin kaikkia toimintoja voidaan ohjata jopa 40 metrin etäisyydeltä. Laserissa on 5/8” kierre kolmijalkaa varten. Laserissa on pitkäkestoinen, ladattava akku, jonka toiminta-aika on jopa 24 tuntia. Voidaan käyttää myös verkkovirralla. 

Tekniset tiedot:

Laser luokka:
635 nm
Käyttölämpötila:
°C
Tarkkuus per 10 m:
1 mm
Säteen väri:
Red
Kiinnitys:
5/8"
Toiminta-alue:
400 m
Toiminta-alue vastaanottimella:
400 m
Laser kategoria:
2 m
Voimanlähde:
Battery / AC
Akun tyyppi:
NI-MH
Suojausluokka:
IP54
Toiminta-aika:
24 h
Vastaanotintoiminto:
Tuotteen paino:
3 kg
Takuuaika:
12 mos.