TAKAMINE LASERVASTAANOTIN TK5100

Laservastaanotin vihreille ja punaisille linjalasereille

Takamine TK5100 laservastaanotin havaitsee punaisia ja vihreitä laserviivoja.  Lisäksi laite on käyttäjäystävällinen muotoilultaan, toiminnaltaan yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Laitteessa on normaalin päälle/pois päältä -toiminnon lisäksi lisäksi automaattinen sammutustoiminto, joka katkaisee virran automaattisesti noin 10 minuutin kuluttua mikäli laitetta ei käytä, mikä pidentää käyttöaikaa.

Artikkelinumero: 111036
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Vastaanotin mahdollistaa punaisten ja vihreiden lasersäteiden havaitsemisen huonoissa valaistusolosuhteissa jopa 60m etäisyydeltä. Laservastaanottimessa on kolme älykästä LED-näyttöä vastaanottimen edessä, sivulla ja takana, mikä helpottaa säteen lukemista monipuolisessakin käytössä.

Laservastaanotin on varustettu kaksipuolisella vesivaaka libelli sekä edessä että päällä tarkempaa tasonmääritystä varten. Laservastaanottimessa on kovaääninen 100 dB:n kaiutin, joka on suunniteltu kuulumaan meluisilla rakennustyömailla. Äänitaso on säädettävissä kolme kolmeportaisella säädöllä - kova, matala ja pois päältä.

Laservastaanottimen mukana tulee 2 AA-paristoa, joilla vastaanottimen käyttöaika on noin 20 tuntia. Vastaanottimessa on myös automaattinen sammutustoiminto, joka sammuttaa laitteen  automaattisesti noin 10 minuutin kuluttua. Mukana tulevan pidikkeen ansiosta  vastaanottimen kiinnittää mittalattaan on helppoa. 

Tekniset tiedot:

Säteen väri:
Green
Tuotteen paino:
0.13 kg
Takuuaika:
12 mos.