TAMO LED-NAUHA DUALSIDE 20M 2-RIVINEN 1350LM/M

Valaise helposti ja kirkkaasti

Kirkas kaksipuoleinen led valonauha 1350 lm/m. Teho 12 W/m. Suoraan verkkovirrasta (230V) toimiva valonauha.
Artikkelinumero: 240113
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Soveltuu mm. Rakennustyömaan valaistuksiin, käytäville, tunneleihin, hissikuiluihin, varastotiloihin jopa ulkoaitoihin ja rakennustelineisiin. Täydellinen väliaikaisiin valaistusratkaisuihin. Valonauha on varustettu ledeillä molemmin puolin nauhaa ja antaa valon tasaisesti ympärilleen 360 astetta.

Nauha on hyvin suojattu, erittäin taipuisa sekä siinä on kestävä rakenne joka kestää erinomaisesti muuttuvia olosuhteita, joten sitä voidaan huoletta käyttää myös kosteissa tiloissa sekä ulkona vuodenajasta riippumatta. Soveltuu ammattikäyttöön sisälle ja ulos. Pistoke myydään erikseen. Jatkettavissa aina max 100m asti.

Tämä kirkas kaksipuoleinen LED-valonauha tuottaa vaikuttavat 1350 lm/m valotehon ja tarjoaa laajan valaistusalan. Tehokkuutensa ansiosta se on täydellinen ratkaisu monenlaisiin valaistustarpeisiin.

Monikäyttöinen ja helppokäyttöinen: TAMO LED-NAUHA DUALSIDE toimii suoraan verkkovirrasta (230V), mikä tekee siitä vaivattoman asentaa ja käyttää. Valonauha soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, kuten rakennustyömaiden valaistukseen, käytäville, tunneleihin, hissikuiluihin, varastotiloihin, ulkoaitoihin ja rakennustelineisiin. Se on myös täydellinen väliaikaisiin valaistusratkaisuihin.

Tasainen ja tehokas valontuotto: Tämä valonauha on varustettu LED-valoilla molemmin puolin nauhaa, mikä mahdollistaa valon tasaisen jakautumisen ympärilleen 360 asteen kulmassa. Näin voit luoda kirkkaan ja yhtenäisen valaistuksen ympärillesi.

Kestävä ja säänkestävä suunnittelu: TAMO LED-NAUHA DUALSIDE on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Se on erittäin taipuisa ja vahvasti rakennettu, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan muuttuviin ympäristöihin. Voit käyttää tätä valonauhaa huoletta myös kosteissa tiloissa ja ulkona, sillä se kestää sääolosuhteita vuodenajasta riippumatta.

Ammattikäyttöön sisälle ja ulos: TAMO LED-NAUHA DUALSIDE on suunniteltu ammattikäyttöön sekä sisä- että ulkotiloissa. Se tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan valaistusratkaisun erilaisiin projekteihin ja kohteisiin.

Jatkettavissa tarpeidesi mukaan: Voit laajentaa valaistusalaa helposti, sillä tätä valonauhaa voi jatkaa aina maksimissaan 100 metriin asti. Näin voit mukauttaa valaistusratkaisusi täsmälleen tarpeitasi vastaavaksi.

Valaise tilasi tehokkaasti ja monipuolisesti TAMO LED-NAUHA DUALSIDE -valonauhan avulla. Tämä valonauha yhdistää korkean valotehon, helpon käytettävyyden ja kestävän suunnittelun tarjoten sinulle laadukkaan valaistusratkaisun erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pistoke myydään erikseen, joten voit valita juuri sinulle sopivan liitäntätavan.

Tekniset tiedot:

Suojausluokka:
IP66
Takuuaika:
12 mos.
Käyttölämpötila:
°C
Säilytyslämpötila:
°C