TAMO LUMENTYÖNNIN STORM 153CM

Monikäyttöinen lumentyönnin

Tamo Storm lumentyöntimessä on kevyt alumiinivarsi, joka on varustettu mustalla tarttumapinnalla. Tämä tehostaa työskentelyä erityisesti paljain käsin, sillä tarttumapinta tarjoaa paremman otteen.
Artikkelinumero: 250007
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Tämä lumentyönnin on suunniteltu tinkimättömällä laadulla ja innovatiivisilla ominaisuuksilla tarjoamaan sinulle vaivatonta ja tehokasta lumitöiden suorittamista kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Kuupan leveys on tilava 53 cm, ja siinä on kestävä alumiinireuna. Tämä mahdollistaa suurtenkin lumimassojen nopean siirtämisen pois pihoilta, käytäviltä ja kujilta. Voit luottaa TAMO STORM LUMENTYÖNNINin laadukkaaseen rakenteeseen ja materiaaleihin, jotka takaavat sen kestävyyden ja luotettavuuden pitkäaikaisessakin käytössä.

Lumentyönnin on suunniteltu selviytymään vaativissakin sääolosuhteissa. Sen pakkasen kesto on jopa -30c astetta, joten voit luottaa siihen myös kovimpien talvipakkasten aikaan. Olipa sitten lumisateen tai pakkasen haastama päivä, TAMO STORM LUMENTYÖNNIN auttaa sinua pitämään ympäristösi siistinä ja turvallisena.

Kevyt alumiinivarsi on ihanteellinen pituus, 153 cm, joka takaa ergonomisen työskentelyn ilman liiallista kumartelua tai selkään kohdistuvaa rasitusta. Alumiinivarsi on myös kestävä ja luotettava, joten voit käyttää lumentyönnintä vaivattomasti ja pitkäkestoisesti.

Lisäksi TAMO STORM LUMENTYÖNNIN on äärimmäisen kevyt, painaen vain 1,4 kg. Tämä tekee lumentyönnistä helpon käsitellä ja kuljettaa mukana tarvittaessa. Voit suorittaa lumityöt missä tahansa ympäristössä ja tilanteessa vaivatta ja nopeasti.

Lopuksi, TAMO STORM LUMENTYÖNNINin musta tarttumapinta tarjoaa erinomaisen otteen ja pitävyyden, mikä mahdollistaa tehokkaan ja miellyttävän työskentelyn myös paljain käsin. Tarttumapinta auttaa estämään kylmyyden siirtymisen käsiisi ja tarjoaa täydellisen pidon lumitöiden aikana.

Dokumentit