TAMO BETONINKOVETUSKAAPELI 35M 1400W

Nopeuttaa betonin kovettumista ja kuivattamista

Siirry muihin versioihin
Betoninkovetuskaapeleihimme ovat ammattilaisten valinta betonin kovettamiseen ja kuivattamiseen. Nämä älykkäät lämmityskaapelit ehkäisevät tehokkaasti betonivalun jäätymistä ja nopeuttavat kuivumisprosessia.
Artikkelinumero: 280006
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Betoninkovetuskaapelimme on suunniteltu erityisesti betonin kovettamiseen ja kuivattamiseen, tarjoten tehokkaan ja luotettavan ratkaisun ammattirakentajille ja -asentajille. Tämä älykäs lämmityskaapeli on suunniteltu taistelemaan betonivalun jäätymistä vastaan ja samalla nopeuttamaan betonin kuivumisprosessia, varmistaen laadukkaat lopputulokset vaativimmissakin olosuhteissa. Betoninkovetuskaapelin eri pituudet - 3,3 m, 10 m, 20 m, 35 m, 55 m ja 85 m - tarjoavat joustavuutta erilaisten työmaiden tarpeisiin. Kaapelin liitintäpistoke mahdollistaa nopean ja vaivattoman asennuksen, säästäen aikaa ja vaivaa ammattilaisilta. Tämä ratkaisu toimii betonivalun sisällä vastuskaapelina, ja käytön aikana kaapelin sisäosa lämpenee jopa 90 asteeseen. Sen pinnalla oleva eristekerros eristää tehokkaasti lämmityskaapelin sisäosan, pitäen lämpötilan lämmityskaapelin eristeen pinnalla noin 60 asteessa, mikä varmistaa turvallisen ja tehokkaan käytön. Kun betonin kovettuminen on saavutettu, betoninkovetuskaapelia voidaan hyödyntää monipuolisesti myös muiden rakennusvaiheiden aikana. Se toimii ensin peruslämmönlähteenä ja lattiakuivattajana, tarjoten tehokasta lämmitystä rakennusvaiheessa. Lopullisen rakentamisen kynnyksellä, ennen lattiapäällysteen asentamista, kaapelia voidaan käyttää uudelleen varmistaaksemme optimaalisen kuivuuden tason. Tämä ratkaisu ei vaadi erillisiä muuntajia, sillä tarvitaan ainoastaan yksi 230V pistotulpalla varustettu kytkentäpää, mikä tekee asentamisesta sujuvaa ja nopeaa suoraan betoniraudoituksen päälle työmaalla. Yhteenvetona betoninkovetuskaapelimme tarjoaa luotettavan, tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun ammattilaisten tarpeisiin. Sen avulla voit saavuttaa laadukkaita lopputuloksia betonitöissä, taistellen jäätymistä vastaan ja nopeuttaen kuivumisprosessia. Valitsemalla betoninkovetuskaapelin valikoimastamme saat käyttöösi innovatiivisen ja käytännöllisen työkalun, joka tehostaa työskentelyäsi ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen kaikissa vaiheissa rakennusprosessia.

Muut versiot

  • Afbeelding voor TAMO BETONINKOVETUSKAAPELI

    TAMO BETONINKOVETUSKAAPELI

    Betoninkovetuskaapeleihimme ovat ammattilaisten valinta betonin kovettamiseen ja kuivattamiseen. Nämä älykkäät lämmityskaapelit ehkäisevät tehokkaasti betonivalun jäätymistä ja nopeuttavat kuivumisprosessia.

    Uusi
    Tuote
    Kuvaus