TAMO LED-NAUHA 10M BSC 1-RIVINEN 700LM/M

Valaisee helposti ja kirkkaasti

Edullinen led valonauha 700lm/m. Soveltuu mm. Rakennustyömaan valaistuksiin, käytäville, hissikuiluihin, varastotiloihin jopa ulkoaitoihin ja rakennustelineisiin. Täydellinen väliaikaisiin valaistusratkaisuihin.
Artikkelinumero: 240114
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Tämä valovoimainen ja monipuolinen LED-valonauha tarjoaa kirkkaan ja joustavan valaistusratkaisun erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olipa kyse sitten rakennustyömaasta, käytävistä, hissikuiluista, varastotiloista, ulkoaidoista tai rakennustelineistä, TAMO LED-NAUHA on täydellinen valinta.

Tämä 10 metrin pituinen nauha tuottaa vaikuttavat 700 lumenia valoa metrille, joka valaisee tehokkaasti ympäristönsä. Sen kirkas valo luo turvallisuutta ja näkyvyyttä kaikenlaisissa olosuhteissa. Valonauha on jatkettavissa erikseen ostettavilla nauhoilla aina 100m metriin asti. 

TAMO LED-NAUHA on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja ammattikäyttöä. Sen vankka rakenne ja hyvä suojaus tekevät siitä luotettavan valinta, olipa kyse sitten sisä- tai ulkokäytöstä. Asentaminen on helppoa - tarvitset vain töpselin ja pistorasian seinään. Pistoke ostettavissa erikseen.

Tämä LED-valonauha tarjoaa erinomaisen väliaikaisen valaistusratkaisun, joka sopii moniin erilaisiin tilanteisiin. Se on monipuolinen ja käytännöllinen valaisuvaihtoehto, joka auttaa sinua saamaan valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Valaise ympäristösi kirkkaasti ja tehokkaasti TAMO LED-NAUHALLA.

Tekniset tiedot:

Suojausluokka:
IP66
Takuuaika:
12 mos.
Käyttölämpötila:
°C
Säilytyslämpötila:
°C