TAMO VIRTAJOHTO PISTOKKEELLA 1,5M 1200W MAX100M

Pistoke Led-nauhoille

1,5m sähköjohto pistokkeella Tamon led-valonauhoille. Yhden virtajohdon perään voidaan kytkeä jopa 100 metriä tai 1200 Wattiin asti nauhaa.
Artikkelinumero: 240112
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

TAMO Virtajohto Pistokkeella 1,5M on täydellinen lisävaruste Tamon led-valonauhoille. Tämä 1,5 metrin pituinen sähköjohto on varustettu pistotulppaliittimellä, joka mahdollistaa helpon ja nopean liittämisen Tamon led-valonauhoihin.

Tämä virtajohto tarjoaa erinomaisen joustavuuden led-valaistusprojekteissasi. Yhdellä virtajohdolla voit kytkeä jopa 100 metriä Tamon led-valonauhaa tai enintään 1200 wattia, mikä antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia monipuoliseen valaistukseen.

TAMO Virtajohdon toisessa päässä on kätevä pistorasiaan soveltuva pistotulppaliitin, joka mahdollistaa vaivattoman liittämisen virtalähteeseen. Toisessa päässä virtajohtoa on jämäkkä kierreliitin, joka sopii suoraan Tamon led-valonauhaan, varmistaen turvallisen ja luotettavan yhteyden.

Tämä virtajohto on suunniteltu erityisesti Tamon led-valonauhojen kanssa yhteensopivaksi, ja se tarjoaa sinulle luotettavan ja tehokkaan virtalähteen, joka varmistaa, että led-valosi loistavat kirkkaasti ja tasaisesti. Olitpa sitten luomassa turvallista ja kustannustehokasta valaistusta työmaallesi tai tarvitset valaistusratkaisun kaupalliseen tilaan, TAMO Virtajohto Pistokkeella 1,5M on täydellinen valinta.

Tekniset tiedot:

Suojausluokka:
IP66
Takuuaika:
12 mos.